Learning Agreement for Studies (During the mobility)

Για να αλλάξετε μαθήματα θα πρέπει να σημειώσετε τον λόγο για τον οποίο αλλάζετε μαθήματα σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

Όπως θα δείτε στο συνημμένο αρχείο, στον πρώτο πίνακα σημειώνετε το/α μάθημα/τα του εξωτερικού που αλλάζετε και στον δεύτερο το/α αντίστοιχο/α του Παντείου, όπως ακριβώς είχατε κάνει και στο αρχικό Learning Agreement.

Επομένως, ανάλογα με το λόγο που πραγματοποιείτε τις αλλαγές θα σημειώνετε και στο αντίστοιχο κουτάκι (στη στήλη με τίτλο "Reason for change") τον κωδικό που αντιστοιχεί στο λόγο αλλαγής σας (π.χ. 1 ή 2 κλπ εάν αλλάζετε μάθημα στον πρώτο πίνακα δηλαδή στο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού ή π.χ.5 ή 6 αν αλλάζετε μάθημα στο Πάντειο).

Reasons for exceptional changes to study programme abroad (choose an item number from the table below):

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι ένα μήνα μετά από την ημερομηνία άφιξής σας στο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού και σε καμία περίπτωση μετά τις 31 Οκτωβρίου (αυτό ισχύει για όσους ξεκινούν το εξάμηνό τους εντός Οκτωβρίου).

 

Όσοι από εσάς μετακινήστε για έτος, η ημερομηνία 31/10 ισχύει μόνο για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου. Θα σας δοθεί νέα ημερομηνία για το εαρινό εξάμηνο.

 

*Τρόπος έγκρισης και υπογραφής των μαθημάτων από τον Τμηματικό Συντονιστή

Για τις αλλαγές στα μαθήματά σας θα συμβουλεύεστε πάντοτε πρώτα τον Τμηματικό σας Συντονιστή.

Θα συμπληρώνετε το έντυπο των αλλαγών (βλ. συνημμένο) και θα το στέλνετε ηλεκτρονικά στο Συντονιστή σας, ο οποίος και θα πρέπει να σας απαντά με mail για την έγκρισή του.

Στη συνέχεια, μας προωθείτε την έγκριση με το συνημμένο έγγραφο που είχατε στείλει.

Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσετε και για την έγκριση του εξωτερικού.


Προσοχή!!!

Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι ένα μήνα μετά από την ημερομηνία άφιξής σας στο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού και σε καμία περίπτωση μετά τις 31 Οκτωβρίου 2015 (αυτό ισχύει για όσους ξεκινούν το εξάμηνό του εντός Οκτωβρίου). Όσοι από εσάς μετακινήστε για έτος, η ημερομηνία 31/10/2015 ισχύει μόνο για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου. Θα σας δωθεί νέα ημερομηνία για το εαρινό εξάμηνο.

*Tρόπος έγκρισης και υπογραφής των μαθημάτων από τον Τμηματικό Συντονιστή

 

Για τις αλλαγές στα μαθήματά σας θα συμβουλεύεστε πάντοτε πρώτα τον Τμηματικό σας Συντονιστή. Θα συμπληρώνετε το έντυπο των αλλαγών (βλ. συνημμένο) και θα το στέλνετε ηλεκτρονικά στο Συντονιστή σας, ο οποίος και θα πρέπει να σας απαντά με mail για την έγκρισή του. Στη συνέχεια, μας προωθείτε την έγκριση με το συνημμένο έγγραφο που είχατε στείλει. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσετε και για την έγκριση του εξωτερικού.

 

Admission hours

Department of International Relations & European Union

The admission in our Office for students, Professors and administrative staff will be

ONLY by appointment via e-mail: 

Η εξυπηρέτηση Φοιτητών/Φοιτητριών, Μελών ΔΕΠ και Διοικητικού Προσωπικού

MONO κατόπιν ραντεβού στα e-mail: 

outgoing.erasmus@panteion.gr

incoming.erasmus@panteion.gr

international.exchange@panteion.gr

placement.erasmus@panteion.gr

dept_iro.erasmus@panteion.gr 

Find us!

136 Syngrou Av., Athens 176 71 Greece

Groundfloor of the New Building
of Panteion University of Social & Political Sciences