Μετακίνηση Φοιτητών για Σπουδές σε Πανεπιστήμια εκτός Ευρώπης

Το Erasmus+ International Credit Mobility αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και εξοικείωσης με τον πολιτισμό και την ιστορία των 13 κρατών εταίρων με τα Πανεπιστήμια των οποίων έχουμε συνάψει συμφωνία στο πλαίσιο του Προγράμματος. Τα κράτη αυτά είναι: 1. Αίγυπτος, 2. Αργεντινή, 3. Αυστραλία, 4. Βραζιλία, 5. ΗΠΑ, 6. Καναδάς, 7. Κίνα, 8. Μαυρίκιος, 9. Μολδαβία, 10. Ουκρανία, 11. Ρωσία, 12. Φιλιππίνες, 13. Χιλή

Είναι λοιπόν αναμενόμενο αποτέλεσμα της μετακίνησής σας να αποκομίσετε διευρυμένη αντίληψη για τις σπουδές σας και τη διαμόρφωση διεθνούς ακαδημαϊκής συνείδησης και να συμβάλετε στους αμοιβαίους πολιτισμικούς δεσμούς με τους κατοίκους άλλων ηπείρων.

Προκήρυξη θέσεων για Σπουδές ακ. έτος 2017 – 2018 για τα προγράμματα: Erasmus+ International Credit Mobility 2017 – 2019 και Erasmus+ International Credit Mobility 2016 – 2017 (υπόλοιπες διαθέσιμες θέσεις κινητικότητας) 

Πίνακας Συνεργαζομένων Πανεπιστημίων International Credit Mobility

Σημαντικές Πληροφορίες International Credit Mobility

1. Οδηγός έκδοσης Εθνικής Θεώρησης Visa - Άδειας Παραμονής για φοιτητές

2. Μετακινήσεις ΑΜΕΑ

Έντυπα Επιλεγέντων
2016 - 2017
International Credit Mobility

Αίτηση - Φόρμα - Σύμβαση κ.ά.

Επικοινωνία

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης Παντείου Πανεπιστημίου 

Ημέρες και ώρες υποδοχής κοινού:

Δευτέρα με Πέμπτη

10:00 - 14:00

Η Γραμματεία του Τμήματος παραμένει κλειστή για το κοινό τις Παρασκευές, τις εθνικές αργίες, καθώς και κάθε άλλη ημέρα που ορίζεται από τη Σύγκλητο. Σε ειδικές περιπτώσεις, οι ώρες λειτουργίας μπορεί να τροποποιηθούν. Σχετική ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Τμήματος και στα Social Media. 

Διεύθυνση

Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Αθήνα 

Η Γραμματεία του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται στο ισόγειο του νέου κτηρίου του Παντείου Πανεπιστημίου.