Ενημερωτική Ημερίδα Erasmus+ για Σπουδές και Πρακτική Άσκηση εντός Ευρώπης

Την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. 

στην Αίθουσα Τελετών (Αίθουσα Αριστοτέλης -κτήριο Κεντρικής Διοίκησης) θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Ημερίδα Erasmus+ για Σπουδές και Πρακτική Άσκηση εντός Ευρώπης.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που συμμετείχαν σε Πρόγραμμα Κινητικότητας Erasmus+ για Σπουδές μοιράζονται μαζί μας τις καλύτερές τους στιγμές και τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά αυτών των πολύ όμορφων φωτογραφιών τους!

Θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Erasmus+. Οι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους προσφέρει το Εrasmus+ για να πραγματοποιήσουν:

  1. Περίοδο σπουδών στο εξωτερικό σε συνεργαζόμενο Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης 
  2. Πρακτική άσκηση (τοποθέτηση σε θέση εργασίας) στο εξωτερικό σε μια επιχείρηση ή άλλο συναφή χώρο εργασίας

Η συμμετοχή όσων προτίθενται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κρίνεται απαραίτητη, γιατί θα δοθεί βασική πληροφόρηση και θα απαντηθούν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Στην Ημερίδα μας θα παραστούν Ακαδημαϊκοί Συντονιστές του Προγράμματος, μέλη του ESN (Erasmus Student Network), και πρώην μετακινηθέντες φοιτητές Erasmus.

 

Contact us

Department of International Relations & European Union

Admission hours:

Tuesday to Thursday

10:00 - 13:00

The Department's Administration remains closed on Greek public holidays and any other day set by the Senate. In special circumstances, the Dept's Administration opening hours may change & an announcement is made available at the Dept's site & Social Media. 

Find us!

136 Syngrou Av., Athens 176 71 Greece

Groundfloor of the New Building
of Panteion University of Social & Political Sciences