Ενημερωτική Ημερίδα Erasmus+ Σπουδές, Πρακτική Άσκηση και International Credit Mobility

Την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 09:30 π.μ. στο αμφιθέατρο Σ. Καράγιωργα ΙΙ (Νέο Κτήριο) πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Ημερίδα για όλα τα Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Κινητικότητας Erasmus+ : για Σπουδές, για Πρακτική Άσκηση στην Ευρώπη και για το International Credit Mobility

Για ακόμη μια φορά καλωσορίσαμε τους Εταίρους μας στον Όμιλο Πρακτικής Άσκησης Erasmus+ Παντείου Πανεπιστημίου και είχαμε την χαρά να ενημερώσουμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που ενδιαφέρθηκαν για τα Προγράμματα και ονειρεύονται να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία Erasmus+ όπως την περιέγραψαν συμφοιτητές και συμφοιτήτριές τους από τον ESN του Παντείου, αλλά και από το εξωτερικό καθώς είχαμε σύνδεση με Skype.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν η κ. Ελένη Μαυρίδου, Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Παναγιώτης Αγραπίδης, εκπρόσωπος της Ιεράς Θεολογικὴς Σχολής της Χάλκης, ο οποίος παρουσίασε την Ιερά Σχολή ως φορέα Πρακτικής Άσκησης.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ.


 

Contact us

Department of International Relations & European Union

Admission hours:

Tuesday to Thursday

10:00 - 13:00

The Department's Administration remains closed on Greek public holidays and any other day set by the Senate. In special circumstances, the Dept's Administration opening hours may change & an announcement is made available at the Dept's site & Social Media. 

Find us!

136 Syngrou Av., Athens 176 71 Greece

Groundfloor of the New Building
of Panteion University of Social & Political Sciences