Μετακίνηση για Σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης

Το Erasmus+ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και εξοικείωσης με τα Πανεπιστήμια, τον πολιτισμό και την ιστορία των 28 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και των άλλων συμμετεχόντων στο πρόγραμμα χωρών: Ισλανδία, Λίχτενσταϊν, Νορβηγία και Τουρκία. Συγχρόνως, η μετάβασή σας στα Ιδρύματα του εξωτερικού μέσω του προγράμματος, σας αναδεικνύει σε πρεσβευτές, τόσο του Πανεπιστημίου μας όσο και της χώρας μας στο Πανεπιστήμιο και στη χώρα αντίστοιχα που θα σας φιλοξενήσει.

Είναι λοιπόν αναμενόμενο αποτέλεσμα της μετακίνησής σας να αποκομίσετε διευρυμένη αντίληψη για τις σπουδές σας και τη διαμόρφωση διεθνούς ακαδημαϊκής συνείδησης και να συμβάλετε στους αμοιβαίους πολιτισμικούς δεσμούς με τους κατοίκους της ευρύτερης γειτονιάς μας. 

Recognition Mobility Achievements

Τους Τμηματικούς Συντονιστές για το Πρόγραμμα Erasmus+ για Σπουδές στην Ευρώπη μπορείτε να τους βρείτε εδώ

Ποσά Επιχορήγησης Μετακινούμενων Φοιτητών για Σπουδές στην Ευρώπη 2019 - 2020

Το ποσό επιχορήγησης που λαμβάνει ο φοιτητής που μετακινείται για Σπουδές θεωρείται συμβολή στο συνολικό κόστος της κινητικότητας.

Στείλε μας με e-mail φωτογραφίες και την δική σου ιστορία επιτυχίας!

Επικοινωνία

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης Παντείου Πανεπιστημίου 

Ημέρες και ώρες υποδοχής κοινού:

Τρίτη με Πέμπτη

10:00 - 13:00

Η Γραμματεία του Τμήματος παραμένει κλειστή για το κοινό τις Δευτέρες & Παρασκευές, τις εθνικές αργίες, καθώς και κάθε άλλη ημέρα που ορίζεται από τη Σύγκλητο. Σε ειδικές περιπτώσεις, οι ώρες λειτουργίας μπορεί να τροποποιηθούν. Ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Τμήματος και τα Social Media. 

Διεύθυνση

Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Αθήνα 

Η Γραμματεία του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται στο ισόγειο του νέου κτηρίου του Παντείου Πανεπιστημίου.